Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til bwillyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til CharlesProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til sweettortureProfilbildet til BottomProfilbildet til jens41Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til troendern93Profilbildet til PussiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SiljeProfilbildet til KWG
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til PussiProfilbildet til MehtevasProfilbildet til StrazoProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SvantepriProfilbildet til AnMy99Profilbildet til mann oslProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til LeticiaProfilbildet til KWGProfilbildet til Dodraugen

beito

@beito
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt beito:Disse profilene har beito besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 44 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 44 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje