Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til foresterProfilbildet til MarwinProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til faithProfilbildet til hawe35Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til @nn@Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Fin g30Profilbildet til jente2011Profilbildet til Reina21Profilbildet til virtuve
Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til johnrunProfilbildet til sweettortureProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til nord88Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til superteddProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til SKubrickProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Rogermads

beito

@beito
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt beito:Disse profilene har beito besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

beito

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

veldig glad i oralsex

Fritekst

mann med hytte på fjellet jeg bruker litt alene, hadde vært hyggelig med noen bekjentskaper på Østlandet og valdres..

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje