Profilbildet til NataProfilbildet til lalaparProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til mrtoreProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til norseman9Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til moss73Profilbildet til MizzyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Slave g23Profilbildet til dewill77Profilbildet til LadyStarProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til uzi69Profilbildet til orphansProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SupermannProfilbildet til staalmannenProfilbildet til AvalonProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til silverProfilbildet til jarlemannProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til No Strings

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje