Profilbildet til westpar76Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til IngunnProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til PlatinumProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til mann oslProfilbildet til bad666boyProfilbildet til NinnaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ShineProfilbildet til krsflortProfilbildet til Ruthless84
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Nic94Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til knny88Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til westpar76Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ole322

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje