Profilbildet til 33Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til AlesioProfilbildet til EscobarProfilbildet til SwededarterProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til latino123Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til lalaparProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til simonaProfilbildet til uzi69Profilbildet til trisvikProfilbildet til kmfantProfilbildet til Josep
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til vårkåtProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til bergenm30Profilbildet til stor pungProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til miss76Profilbildet til HebroProfilbildet til HommeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til krsandgutt88

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje