Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Stine1986Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AlekProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ChivasProfilbildet til badboy1986Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til silverProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til IrenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ak00nProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til StrazoProfilbildet til MatteStProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Stine1986Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Bergen-nord

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje