Profilbildet til bakerProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til blaithinProfilbildet til KatherineProfilbildet til swedmanProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LenemorProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AndroidProfilbildet til RomeoProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ArousalProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til JustinProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Man30303Profilbildet til Passivg19Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til love one anotherProfilbildet til hank95Profilbildet til Stine1986Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ElviraProfilbildet til NåProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til troendern93Profilbildet til SamehadaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje