Profilbildet til Anne72Profilbildet til hgsd1Profilbildet til bakerProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til joniProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ExosProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sverre89Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til bergen89Profilbildet til Niko9Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til monique tv
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til NåProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til NallexyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til lauraloveProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Reina21Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til testomanProfilbildet til dewill77Profilbildet til love one anotherProfilbildet til vickycd

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 58 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 58 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje