Profilbildet til Modesty56Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til @nn@Profilbildet til Skeva91Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til TheRose49Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til RogermadsProfilbildet til AlesioProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Per SProfilbildet til KWGProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til veilchenProfilbildet til pitt76Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til hank95Profilbildet til orro75Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til levanger_g31

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje