Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til carogirlProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til spruksProfilbildet til maritaProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ShineProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til YouwishProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til j18elverumProfilbildet til yanaProfilbildet til Andersen89
Profilbildet til cat68Profilbildet til Kate WProfilbildet til KennethR88Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til søker sexProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IngegardProfilbildet til Nowhereman

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje