Profilbildet til westpar76Profilbildet til IrenProfilbildet til uzi69Profilbildet til MariusProfilbildet til sisunorProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til MusashiProfilbildet til OsloG21Profilbildet til fintparProfilbildet til ElleseusProfilbildet til NyssaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til BiparProfilbildet til KristiansenProfilbildet til oslogutt995
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Leto78Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til fadedProfilbildet til RantazticProfilbildet til GhroltProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Kvasten

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

BelpenTorLP

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje