Profilbildet til bamsefarProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Niko9Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AlekProfilbildet til EscobarProfilbildet til Tobben28Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til zethProfilbildet til ballderProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til pvcloveProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til KatherineProfilbildet til jens41Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Per SProfilbildet til akane21Profilbildet til ballderProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SiljeProfilbildet til YouwishProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til geddimannProfilbildet til engenanja

BelpenTorLP

@belpentor
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelpenTorLP:Disse profilene har BelpenTorLP besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

BelpenTorLP

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje