Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Ready4funProfilbildet til fadedProfilbildet til DjeimiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til sisunorProfilbildet til På_søkProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til DionysusProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ak00nProfilbildet til Hulder1Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Lica89Profilbildet til JimBoden
Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mass SageProfilbildet til NinnaProfilbildet til På_søkProfilbildet til jarlemannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til BotanicalProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til vanosm52

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje