Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til foresterProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til ChivasProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til VildeeeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MartinosloProfilbildet til GhroltProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LenemorProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til No StringsProfilbildet til bwillyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til freezinProfilbildet til kaiasoProfilbildet til jens41Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Modesty56Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til eddi1000Profilbildet til DorcasProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SussProfilbildet til MissyMooProfilbildet til rosegartner33

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje