Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MoaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Hulder1Profilbildet til julieProfilbildet til SakoProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til vanosm52Profilbildet til NinnaProfilbildet til Singel49Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til KiwienProfilbildet til pia1975Profilbildet til faithProfilbildet til AlekProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til stian93Profilbildet til 2KosProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til TearyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til BecksProfilbildet til Mossing34Profilbildet til KennethR88

BelsarfapCW

@belsarfap
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelsarfapCW:Disse profilene har BelsarfapCW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje