Profilbildet til naitsProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MartinosloProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til uzi69Profilbildet til ZeroProfilbildet til BergenoProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til smoker;)Profilbildet til pytagorasProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Leto78Profilbildet til HardRockProfilbildet til krsflortProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til GiggSProfilbildet til BittenProfilbildet til DavinciProfilbildet til sluggernProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Kjellar

BelsarfapCW

@belsarfap
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelsarfapCW:Disse profilene har BelsarfapCW besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 timer, 42 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 timer, 42 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje