Profilbildet til ScorpionProfilbildet til sanjaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MM77Profilbildet til ElviraProfilbildet til andy1988Profilbildet til LissaProfilbildet til runAProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til JosepProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Søt.gutt:)
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BistvgProfilbildet til SoffiProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Trappani89Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Difference___Profilbildet til BotanicalProfilbildet til fadedProfilbildet til MartinosloProfilbildet til JosepProfilbildet til EspenProfilbildet til bby123Profilbildet til gebbensladd

BelsarfapCW

@belsarfap
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BelsarfapCW:Disse profilene har BelsarfapCW besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 35 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 35 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje