Profilbildet til kmfantProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til StavangerProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Angel84Profilbildet til mann oslProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til lauraloveProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til harepusenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ellenProfilbildet til Homme
Profilbildet til tinaProfilbildet til No StringsProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ElyProfilbildet til BjornchProfilbildet til AyakachanProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til buskerudProfilbildet til Snæx

Bergen1987

@bergen1987
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje