Profilbildet til Sonny55Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til fintparProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ErogenProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til two-playfulProfilbildet til AlekProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til IrenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til KatherineProfilbildet til h_frodeProfilbildet til LåtteProfilbildet til JærguttenProfilbildet til AlexsProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til zailoProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sverre89Profilbildet til miss76Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Leto78Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til røyskatta

Bergen1987

@bergen1987
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje