Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til xtrProfilbildet til KjellarProfilbildet til BotanicalProfilbildet til windel999Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NyssaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til kaiasoProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Tine cdProfilbildet til JustinProfilbildet til bunnyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til gameroslProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SvetikProfilbildet til burndocProfilbildet til sluggernProfilbildet til sola50Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Floppa1

Bergen1987

@bergen1987
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje