Profilbildet til JavhaxProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ole322Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AngelManProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HommeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til monique tvProfilbildet til AlexanderProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Valeria
Profilbildet til sluggernProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til m52aProfilbildet til akane21Profilbildet til simonaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SportoguyProfilbildet til freaky2Profilbildet til miss76Profilbildet til NordlandProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til knutbrgProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LadyBBW

Bergen1987

@bergen1987
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje