Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til SpindelProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til nord88Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til halloisProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til GiggSProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Fin g30Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til NjordProfilbildet til IronheartProfilbildet til Unggutten98
Profilbildet til NinnaProfilbildet til SakoProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til h_frodeProfilbildet til LululuuProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til bergenm30Profilbildet til i love boysProfilbildet til nord88Profilbildet til LissaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til TheReader

Bergen1987

@bergen1987
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje