Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Reisende40Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Joachim*Profilbildet til freaky2Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til bakerProfilbildet til colargolProfilbildet til NannaProfilbildet til StrazoProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til skurk3Profilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til miss76Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til SportoguyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til norseman9Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SigvegalProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til BottomProfilbildet til IngegardProfilbildet til ani5

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje