Profilbildet til CindyCDProfilbildet til MusashiProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Tobben28Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til LathamsProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til kennedy85
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Kate WProfilbildet til LamatryneProfilbildet til jannis25Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AlesioProfilbildet til Trappani89Profilbildet til harepusenProfilbildet til pitt76Profilbildet til DionysusProfilbildet til geddimannProfilbildet til bby123Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til JM28

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje