Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Kas=)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NannaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til EscobarProfilbildet til lalaparProfilbildet til urokraakeProfilbildet til XenaProfilbildet til par_30Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til pitt76Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til ArielProfilbildet til Angel84Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til brollProfilbildet til VildeeeProfilbildet til LathamsProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til JiJiProfilbildet til NightdiverProfilbildet til TheRose49Profilbildet til regntøymannProfilbildet til !~XanZirz~!

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje