Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til TengilProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til OralProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ZeroProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til EspenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til skurk3Profilbildet til GeiriProfilbildet til DodraugenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NightdiverProfilbildet til latex66Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til smoker;)Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Matiine123

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje