Profilbildet til Lars80Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til VictorProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KvastenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ElviraProfilbildet til bait69Profilbildet til Erik1337Profilbildet til AvalonProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Latex50
Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ManimalProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LululuuProfilbildet til urokraakeProfilbildet til leandroProfilbildet til Androx0Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til 2KosProfilbildet til CharlieBoy

bergen89

@bergen89
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje