Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ElleseusProfilbildet til AlekProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CleoProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til love one anotherProfilbildet til shado33Profilbildet til OralProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Modesty56
Profilbildet til SoffiProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MidasProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ToyenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ZeroProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TengilProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BiJ25iPar

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje