Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Angel84Profilbildet til RuienProfilbildet til fridafridaProfilbildet til apeeassProfilbildet til latexthingProfilbildet til Klar 79Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ToyenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til troendern93Profilbildet til NightdiverProfilbildet til CulprateProfilbildet til Kongen
Profilbildet til MariusProfilbildet til TheMissProfilbildet til shado33Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til DrYvilProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til freaky2Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til talkmanProfilbildet til bunnyProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Kate WProfilbildet til Oslo27Profilbildet til XenaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Espen

bergen89

@bergen89
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje