Profilbildet til parivestProfilbildet til IronheartProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AndroidProfilbildet til ZizouProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til shivaProfilbildet til ElyProfilbildet til vickycdProfilbildet til cat68Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til nina1992
Profilbildet til På_søkProfilbildet til lauraloveProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KristiansenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Latex44Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til !Eivind30@Rygge!

bergen89

@bergen89
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje