Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Flekka18Profilbildet til snirlenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LizzyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til gutt1981Profilbildet til SvetikProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til sola50Profilbildet til Tengil
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Kas=)Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ole322Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SkårnesProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Hilde79Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Kate WProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Sadominator

bergen89

@bergen89
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje