Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Grom87Profilbildet til NjordProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til par3427Profilbildet til NåProfilbildet til KosMusProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til AndroidProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til RubberkingProfilbildet til dp72Profilbildet til kmfantProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til julieProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til IntrMannProfilbildet til gutt1981Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til halloisProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til NjordProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til IronheartProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo

bergen89

@bergen89
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergen89:Disse profilene har bergen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje