Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til stor pungProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til nord88Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til AvalonProfilbildet til geddimannProfilbildet til LenemorProfilbildet til ReidarProfilbildet til fridafridaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til sverre89
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Fin g30Profilbildet til testomanProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til KimmernProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BluwProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til stor pungProfilbildet til angelica96Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til MolliProfilbildet til Latexleah

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje