Profilbildet til pitt76Profilbildet til RubberkingProfilbildet til love one anotherProfilbildet til maritaProfilbildet til BluwProfilbildet til StrazoProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til northkickProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BiTrineProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Lez 40Profilbildet til søker sexProfilbildet til skurk3Profilbildet til KoseGutt89

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje