Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LeneaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til VigdisProfilbildet til agderProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bimann43Profilbildet til BadboyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til fintparProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ValeriaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til hotnoProfilbildet til MissProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Angel84Profilbildet til colargolProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til golfbearProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Per S

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje