Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til northkickProfilbildet til pitt76Profilbildet til Fin g30Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Osl38Profilbildet til wille455Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Latexfun
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til badboy1986Profilbildet til NyssaProfilbildet til MM77Profilbildet til TuttaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til vickycdProfilbildet til kinkysjel

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje