Profilbildet til InnlandetProfilbildet til kjelli77Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til talkmanProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til HardRockProfilbildet til BittenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til RJProfilbildet til VildeeeProfilbildet til slaviProfilbildet til Odin
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Man30303Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til jarlemannProfilbildet til MissMProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til gameroslProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til agderProfilbildet til SupermannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ArielProfilbildet til petzlProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Cecilie95

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje