Profilbildet til Handyman31Profilbildet til SiljeProfilbildet til HebroProfilbildet til JiJiProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Linda_25Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Anne72Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Hilde79Profilbildet til kajabiProfilbildet til SjtProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Slave g23
Profilbildet til 2KosProfilbildet til Handyman31Profilbildet til AlekProfilbildet til vesle 43Profilbildet til LululuuProfilbildet til troendern93Profilbildet til KimmernProfilbildet til TengilProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til L_KProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Par på camProfilbildet til lalaparProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til parsøkersex

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje