Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SarlimeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til stian93Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KaisaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Handyman31Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til slaviProfilbildet til shaftyProfilbildet til BecksProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til burndoc

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje