Profilbildet til *Punky*Profilbildet til KvinnenProfilbildet til norseman9Profilbildet til BecksProfilbildet til FinelineProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til runAProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Lez 40Profilbildet til jonas93Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Svetik
Profilbildet til yanaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til pia1975Profilbildet til AnetteleProfilbildet til ReidarProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Angel84Profilbildet til JM28Profilbildet til petrus1956Profilbildet til andy1988Profilbildet til jeanettekProfilbildet til just myselfProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MrVoldProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje