Profilbildet til JontassProfilbildet til gameroslProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MidasProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til wille455Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sportfuckProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SarlimeProfilbildet til LizzyProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til dewill77Profilbildet til maritaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til JM28Profilbildet til JærguttenProfilbildet til claire

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje