Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til foresterProfilbildet til TigerProfilbildet til NallexyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til naitsProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Lica89Profilbildet til mrtoreProfilbildet til DonGrisProfilbildet til jarlemannProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til par_30
Profilbildet til sola50Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til KjellarProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til UerfarenProfilbildet til harepusenProfilbildet til dewill77Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til bait69Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MM77Profilbildet til Slave g23

Bergen-nord

@bergenkjekk
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen-nord:Disse profilene har Bergen-nord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje