Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til TheReaderProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Latex44Profilbildet til ExosProfilbildet til CindyCDProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AmpriProfilbildet til Torill1979Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til nattroseProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Fin g30Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Niko9Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til ingoladProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til freezinProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LilliMyProfilbildet til hotno

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje