Profilbildet til SammiProfilbildet til Mossing34Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til runAProfilbildet til beitoProfilbildet til poffenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til engenanjaProfilbildet til harepusenProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til brollProfilbildet til SadominatorProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til two-playfulProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BergenoProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til johnrunProfilbildet til joniProfilbildet til latex66Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til petrus1956Profilbildet til orphansProfilbildet til Telemann88Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Alexander

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje