Profilbildet til MehtevasProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til jente2011Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til pitt76Profilbildet til Siba44Profilbildet til VildeeeProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til jannis25Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Haze
Profilbildet til m52aProfilbildet til MehtevasProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JosepProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til bby123Profilbildet til PussiProfilbildet til Anne72Profilbildet til JavhaxProfilbildet til buskerudProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til CulprateProfilbildet til NikkiSissy

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje