Profilbildet til guttenProfilbildet til claireProfilbildet til Fresia4Profilbildet til julieProfilbildet til orphansProfilbildet til Oslo27Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til angelica96Profilbildet til El DiabloProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til shinY_Profilbildet til LiberiuS
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til windel999Profilbildet til sisunorProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KvastenProfilbildet til chipProfilbildet til MusashiProfilbildet til spruksProfilbildet til jan50Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til DionysusProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til orro75

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje