Profilbildet til afrikarProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til stenafoProfilbildet til jens41Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til LauVauProfilbildet til C.lop14Profilbildet til knny88Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SoffiProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til kjelli77Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til kinky667Profilbildet til Dotto81Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Par på camProfilbildet til temptationProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til hank95Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til LululuuProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til two-playfulProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Siggyzag

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje