Profilbildet til Geirern92Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til talkmanProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til chipProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BergenoProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til kmfantProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Lica89Profilbildet til Slappen72
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LatexmannProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Anne72Profilbildet til KvastenProfilbildet til testomanProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til El DiabloProfilbildet til JM28Profilbildet til trollmor;)))

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje