Profilbildet til RogermadsProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SpindelProfilbildet til ZeroProfilbildet til SylvesterProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til snirlenProfilbildet til ReidarProfilbildet til pytagorasProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Tobben28Profilbildet til PhenrikProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Lathams
Profilbildet til carogirlProfilbildet til vickycdProfilbildet til bbck osloProfilbildet til mann oslProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til kennedy85Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til elghodeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til AzathothProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til kinkysub slut

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje