Profilbildet til bergen89Profilbildet til EvensProfilbildet til LizzyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til freaky2Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til apeeassProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til IronheartProfilbildet til BiparProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Leto78
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til virtuveProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til dogbayProfilbildet til Ready4funProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til naitsProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til j18elverumProfilbildet til MrVoldProfilbildet til TommybProfilbildet til IronheartProfilbildet til Youwish

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje