Profilbildet til sølProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til orro75Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til JiJiProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ole322Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til superteddProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til poffenProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til ani5Profilbildet til Per SProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til jente2011Profilbildet til guttenProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til nord88Profilbildet til stuve92Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Mandal37Profilbildet til snirlenProfilbildet til kennethProfilbildet til charlotee23Profilbildet til DodraugenProfilbildet til LilleKee

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje