Profilbildet til kajabiProfilbildet til Slave g23Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Andrea90Profilbildet til TengilProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Sublime81Profilbildet til BadboyProfilbildet til GeiriProfilbildet til NettstedetProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NjordProfilbildet til Lars80Profilbildet til Modesty56Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til SKubrickProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mizzyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til godheksaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NordlandProfilbildet til ScorpionProfilbildet til NjordProfilbildet til petzlProfilbildet til WErkewrøe

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje