Profilbildet til ManimalProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MissyMooProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SakoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til OralProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til lekenergodProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Angel4uProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til vesle 43Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til fadedProfilbildet til binittedal31Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sverre89Profilbildet til LatexmannProfilbildet til badbombadilly

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje