Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til mrroyalProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til SpindelProfilbildet til MartinosloProfilbildet til HommeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Passivg19Profilbildet til h_frodeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til søl
Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BjornchProfilbildet til lalaparProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SnæxProfilbildet til InsomniaProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DionysusProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til superteddProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til RememBr83Profilbildet til UngOgDeilig

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje