Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Angel84Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Buffy93Profilbildet til apeeassProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til oslokosProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til LatexleahProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til LookmeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til MedPåAlt
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til mrtoreProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ArielProfilbildet til nattroseProfilbildet til Androx0Profilbildet til AzathothProfilbildet til RonnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til hank95Profilbildet til Hemne72

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje