Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BotanicalProfilbildet til bby123Profilbildet til Singel49Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til NallexyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til TigerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Angel84Profilbildet til HardRockProfilbildet til RememBr83Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Gutt 94
Profilbildet til SussProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til JosepProfilbildet til BiparProfilbildet til BittenProfilbildet til bby123Profilbildet til Fin g30Profilbildet til vickycdProfilbildet til søker sexProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Linda_25Profilbildet til NallexyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til silverProfilbildet til AlexsProfilbildet til bergenm30

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje