Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Buffy93Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til CulprateProfilbildet til LarsnProfilbildet til AmpriProfilbildet til sexypar85Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Roger84Profilbildet til VictorProfilbildet til pompelProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til temptationProfilbildet til vårkåtProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Anne72Profilbildet til Helene89Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Andrea90Profilbildet til pierceddickProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til XL KukkProfilbildet til MaykieProfilbildet til BluwProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

bergenm30

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje