Profilbildet til YouwishProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SarlimeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til dp72Profilbildet til PSYllonProfilbildet til BluwProfilbildet til InsomniaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til EscobarProfilbildet til BiTrineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Donatello21Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til synny
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Androx0Profilbildet til MikeProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NettstedetProfilbildet til BrumProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til JavhaxProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KosMusProfilbildet til SammiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Alesio

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

bergenm30

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje