Profilbildet til PhenrikProfilbildet til KosMusProfilbildet til MissProfilbildet til Trappani89Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til dia***Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bakerProfilbildet til ingoladProfilbildet til lauraloveProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til PlatinumProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til RantazticProfilbildet til MummiMamma
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Caleron86Profilbildet til PhenrikProfilbildet til lalaparProfilbildet til SigvegalProfilbildet til sverre89Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til m52aProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SussProfilbildet til HoneyMoney

bergenm30

@bergenm30
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenm30:Disse profilene har bergenm30 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

bergenm30

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje