Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til veilchenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Mossing34Profilbildet til godheksaProfilbildet til LissaProfilbildet til XenaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til sportfuckProfilbildet til L_KProfilbildet til ZaxProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til mann osl
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til guttenProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Telemann88Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til testomanProfilbildet til KosMusProfilbildet til komigje69Profilbildet til Passivg19Profilbildet til _Nordre Land_

Bergeno

@bergeno
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergeno:Disse profilene har Bergeno besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje