Profilbildet til kennethProfilbildet til just myselfProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MartinosloProfilbildet til beitoProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til talkmanProfilbildet til afrikarProfilbildet til Passivg19Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Anne72Profilbildet til Lica89Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til JupiterProfilbildet til agderProfilbildet til kmfantProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Slave g23Profilbildet til talkmanProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til latino123Profilbildet til LatexfunProfilbildet til NeonProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LenemorProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kinkymaster

Bergeno

@bergeno
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bergeno:Disse profilene har Bergeno besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje