Profilbildet til faithProfilbildet til maler.nProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til akane21Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til testomanProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ElviraProfilbildet til bby123Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Leather-hunk
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til DrulProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til vanosm52Profilbildet til dogbayProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til slaviProfilbildet til pitt76Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Haakon92Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Cdrypa

Bergensgutt89

@bergensgutt89
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergensgutt89:Disse profilene har Bergensgutt89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje