Profilbildet til Mr.XProfilbildet til guttenProfilbildet til AlekProfilbildet til Klar 79Profilbildet til mann oslProfilbildet til 33Profilbildet til SupermannProfilbildet til VictorProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til bamsefarProfilbildet til orphansProfilbildet til brollProfilbildet til Singel49Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Bipar
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til GiggSProfilbildet til BjornchProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til KosMusProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til MannValdresProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Flekka18Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til 2hot4U

Bergensgutt89

@bergensgutt89
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergensgutt89:Disse profilene har Bergensgutt89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje