Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til dia***Profilbildet til Mossing34Profilbildet til KjellarProfilbildet til krsflortProfilbildet til lauraloveProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til veilchenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bbck osloProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Lars80Profilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til northkickProfilbildet til MusashiProfilbildet til Thea92Profilbildet til MarwinProfilbildet til shinY_Profilbildet til HebroProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til HommeProfilbildet til TingTongProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til levanger_g31

Bergensgutt89

@bergensgutt89
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bergensgutt89:Disse profilene har Bergensgutt89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje