Profilbildet til TearyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Difference___Profilbildet til Ready4funProfilbildet til westpar76Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til IronheartProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Skeva91Profilbildet til parivest
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MaykieProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til YouwishProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BjoernProfilbildet til mrroyalProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SvetikProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til chipProfilbildet til maler.nProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SjtProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til TallDarkHandsome

Bergensgutt89

@bergensgutt89
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergensgutt89:Disse profilene har Bergensgutt89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje