Profilbildet til wille455Profilbildet til AndiiProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til dp72Profilbildet til YouwishProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til jens41Profilbildet til LilliMyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til MartinosloProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til JærguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til knny88Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DrulProfilbildet til m52aProfilbildet til BrumProfilbildet til CharlesProfilbildet til moss73Profilbildet til Oslomann 38

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje