Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SimProfilbildet til LululuuProfilbildet til jeanettekProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til RememBr83Profilbildet til bergen89Profilbildet til StrazoProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BullseyeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Ruthless84
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til buskerudProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BadboyProfilbildet til Per SProfilbildet til ArousalProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til zailoProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Flekka18Profilbildet til MannTrondheim

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje