Profilbildet til lalaparProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til miss76Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til knny88Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til fadedProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til trisvikProfilbildet til MidasProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til petzlProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til HazeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ManimalProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MizzyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Zuurie2

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje