Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sola50Profilbildet til SussProfilbildet til oslokosProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Angel84Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til No StringsProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bergen89Profilbildet til elghode
Profilbildet til nada000Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ZizouProfilbildet til BjoernProfilbildet til Grom87Profilbildet til ErogenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til RantazticProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LululuuProfilbildet til MikeProfilbildet til latexthingProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Chivas

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje