Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BluwProfilbildet til BjornchProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til norseman9Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ingoladProfilbildet til testomanProfilbildet til Avalon
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til StianProfilbildet til MelekProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Isabella10Profilbildet til sverre89Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MarwinProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Anne72

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje