Profilbildet til SuzProfilbildet til RomeoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MizzyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til johnrunProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til jonas93Profilbildet til agderProfilbildet til ZaxProfilbildet til gutt1981Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Fin g30Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til losamantes
Profilbildet til leandroProfilbildet til yanaProfilbildet til synnyProfilbildet til norseman9Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til KjellarProfilbildet til binittedal31Profilbildet til StianProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til runAProfilbildet til Kate WProfilbildet til DrulProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sanjaProfilbildet til Joachim*

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje