Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ArielProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til NjordProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Roger84Profilbildet til eddi1000Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LookmeProfilbildet til KarinagayProfilbildet til TheMissProfilbildet til Tony21Profilbildet til RomeoProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til RixnProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til MissProfilbildet til Torill1979Profilbildet til dewill77Profilbildet til ellenProfilbildet til stian93Profilbildet til sweden boy

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje