Profilbildet til LovestarProfilbildet til colargolProfilbildet til trisvikProfilbildet til L_KProfilbildet til AinaCdProfilbildet til LenemorProfilbildet til RixnProfilbildet til Reina21Profilbildet til SoffiProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til sluggernProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Difference___Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Dionysus
Profilbildet til sexypar85Profilbildet til ElyProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til AzathothProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til DodraugenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til stor pungProfilbildet til ExodiaProfilbildet til jens41Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AndiiProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje