Profilbildet til TingTongProfilbildet til KimmernProfilbildet til dia***Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til No StringsProfilbildet til mark04Profilbildet til BotanicalProfilbildet til maritaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til VictorProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til TorolavProfilbildet til BergenoProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ElinesProfilbildet til mann oslProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til sisunorProfilbildet til Trh1980Profilbildet til LadyStarProfilbildet til hank95Profilbildet til virtuveProfilbildet til joniProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Torill1979Profilbildet til IronheartProfilbildet til Bjornch

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje