Profilbildet til Angel84Profilbildet til xantippeProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til bamsefarProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SKubrickProfilbildet til kennedy85Profilbildet til InnlandetProfilbildet til AlexsProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Geirern92Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til TorolavProfilbildet til englevingerProfilbildet til kinkysjel
Profilbildet til sanjaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til bakerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til kjelli77Profilbildet til trisvikProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til SamehadaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Reina21Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Bullseye

bergenstranse

@bergenstranse
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bergenstranse:Disse profilene har bergenstranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje