Profilbildet til GoldenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MizzyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ingoladProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til just myselfProfilbildet til DavinciProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TengilProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Valeria
Profilbildet til troendern93Profilbildet til coolchic101Profilbildet til AlesioProfilbildet til kennethProfilbildet til TingTongProfilbildet til ZeroProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Joey77Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til RomeoProfilbildet til pitt76Profilbildet til runAProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Kinky m Sortland

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje