Profilbildet til SwededarterProfilbildet til MariusProfilbildet til Man30303Profilbildet til HexaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Skeva91Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til troendern93Profilbildet til burndocProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til CleoProfilbildet til orro75Profilbildet til kjelli77Profilbildet til SvetikProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Kvasten
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til afrikarProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til yanaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til SuzProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til AlesioProfilbildet til ZizouProfilbildet til AsveigProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Flekka18Profilbildet til RosjerProfilbildet til levanger_g31

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje