Profilbildet til *Punky*Profilbildet til DrulProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til talkmanProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til shado33Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til StianProfilbildet til Stine1986Profilbildet til xtrProfilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til InnlandetProfilbildet til talkmanProfilbildet til ChrisCProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NeonProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til StianProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Ole Kristian 1990

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje