Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til afrikarProfilbildet til latino123Profilbildet til SussProfilbildet til par3427Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til BjornchProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til xantippeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til 33Profilbildet til AvalonProfilbildet til Yong
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til elghodeProfilbildet til ole322Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til bamsefarProfilbildet til trisvikProfilbildet til nafaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Slappen72

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje