Profilbildet til ZizouProfilbildet til @nn@Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til windel999Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Solros72Profilbildet til uzi69Profilbildet til knny88Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til IronheartProfilbildet til brollProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til MeeowProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til RuienProfilbildet til Anne72Profilbildet til LadyStarProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til solaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BotanicalProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til StrazoProfilbildet til StianProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Andii

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 måned siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje