Profilbildet til BiparProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til lalaparProfilbildet til KvastenProfilbildet til jannis25Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til davidandreProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til jente2011Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til kjelli77
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til moss73Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til pitt76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til jeanettekProfilbildet til TommybProfilbildet til Mossing34Profilbildet til kmfantProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MolliProfilbildet til Angel4uProfilbildet til sola50Profilbildet til Kåtfyr34yes

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 4 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje