Profilbildet til kjelli77Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til GeiriProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NallexyProfilbildet til KiwienProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til KWGProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til sola50Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til ExosProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Androx0Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Joey77Profilbildet til freezinProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til urokraakeProfilbildet til jannis25Profilbildet til StrazoProfilbildet til trannyboyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KinkyBiJente

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

AnalFist39_Oslo_Passiv

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje