Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til shaftyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Anne72Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jannis25Profilbildet til ElleseusProfilbildet til XenaProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til petrus1956Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Sonny55Profilbildet til NjordProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til RJProfilbildet til Andersen89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til GiggSProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ZeroProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Handyman31

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

AnalFist39_Oslo_Passiv

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje