Profilbildet til shaftyProfilbildet til fadedProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til DjeimiProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til RockDudeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til karlaaProfilbildet til SussProfilbildet til zethProfilbildet til mann oslProfilbildet til trannyboyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SKubrickProfilbildet til godsg1
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LilliMyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Alexander44Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til love one anotherProfilbildet til PussiProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Lica89Profilbildet til Cd28Profilbildet til MortenBProfilbildet til johnrunProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

BigTor

@bigtor75
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt BigTor:Disse profilene har BigTor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje