Profilbildet til BittenProfilbildet til CharlesProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Kate WProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til petrus1956Profilbildet til StrazoProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MedusaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Flekka18Profilbildet til julie
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til silverProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til apeeassProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Osl38Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Kas=)

BigTor

@bigtor75
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt BigTor:Disse profilene har BigTor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje