Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DrYvilProfilbildet til RixnProfilbildet til LadyStarProfilbildet til BecksProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til EscobarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til trisvikProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til jens41Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Lica89Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til zethProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ArousalProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Ruien

BigTor

@bigtor75
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt BigTor:Disse profilene har BigTor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje