Profilbildet til Flekka18Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til halloisProfilbildet til Sonny55Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SvetikProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sølProfilbildet til NjordProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til moss73Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mikkel82
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Natasha93Profilbildet til StaaleProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til nord88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Par på camProfilbildet til chipProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Nallexy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje