Profilbildet til Niko9Profilbildet til Hilde79Profilbildet til virtuveProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ScorpionProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til SherylProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Mr.XProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Rixn
Profilbildet til ExosProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MatteStProfilbildet til BittenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Difference___Profilbildet til SwededarterProfilbildet til blaithinProfilbildet til NylongummiProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til burndoc

bigutttgardermoen32

@bigutt32
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt bigutttgardermoen32:Disse profilene har bigutttgardermoen32 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje