Profilbildet til LilliMyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Androx0Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til AinaCdProfilbildet til nord88Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til BrumProfilbildet til L_KProfilbildet til Lars80Profilbildet til Evens
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til MolliProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til LululuuProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til mann oslProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JavhaxProfilbildet til JosepProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til fintparProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til davidandreProfilbildet til oslo-mann

bigutttgardermoen32

@bigutt32
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt bigutttgardermoen32:Disse profilene har bigutttgardermoen32 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje