Profilbildet til Hilde79Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til EvensProfilbildet til julieProfilbildet til ArconadaProfilbildet til KaisaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til GeiriProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SKubrick
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til dia***Profilbildet til ZaxProfilbildet til AlekProfilbildet til spruksProfilbildet til DrulProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ManimalProfilbildet til kennethProfilbildet til joniProfilbildet til Anne72Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

bigutttgardermoen32

@bigutt32
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt bigutttgardermoen32:Disse profilene har bigutttgardermoen32 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje