Profilbildet til ZeroProfilbildet til ingoladProfilbildet til JimBodenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ani5Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til ShineProfilbildet til jeanettekProfilbildet til staalmannenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ExosProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til eddi1000
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til pitt76Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til plusSProfilbildet til Tony21Profilbildet til IngegardProfilbildet til ReidarProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LokerProfilbildet til AzathothProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KiwienProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Djeimi

bigutttgardermoen32

@bigutt32
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt bigutttgardermoen32:Disse profilene har bigutttgardermoen32 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje