Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SpindelProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til UerfarenProfilbildet til toro60Profilbildet til dp72Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BjoernProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til jonas93
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til .tvliseProfilbildet til L_KProfilbildet til sjømannProfilbildet til LeneaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til LululuuProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til BistvgProfilbildet til carogirlProfilbildet til Mia, 21 Oslo

Bill

@bill
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Kvinne i Trøndelag? Vis
Disse profilene har besøkt Bill:Disse profilene har Bill besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje