Profilbildet til ToyenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AzathothProfilbildet til carmellaProfilbildet til gameroslProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bait69Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til chipProfilbildet til sportyboyProfilbildet til fintparProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til AndiiProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Erik1337Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til burndoc

Bill

@bill
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Kvinne i Trøndelag? Vis
Disse profilene har besøkt Bill:Disse profilene har Bill besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje