Profilbildet til poopITboyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til synnyProfilbildet til yanaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KimmernProfilbildet til jenandProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DionysusProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til sjømannProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til stuve92Profilbildet til Sublime81Profilbildet til toro60Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til brollProfilbildet til MusashiProfilbildet til hotnoProfilbildet til StianProfilbildet til nord88Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til RixnProfilbildet til Haakon92Profilbildet til simonaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til veilchen

Bimann43

@bimann43
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Bimann43:Disse profilene har Bimann43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje