Profilbildet til RubberkingProfilbildet til wille455Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til nina1992Profilbildet til silverProfilbildet til cat68Profilbildet til L_KProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til krsflortProfilbildet til IngegardProfilbildet til JustinProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til dp72Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til hawe35Profilbildet til TorolavProfilbildet til MizzyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til xantippeProfilbildet til KiwienProfilbildet til Just4youProfilbildet til TheMissProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LeneaProfilbildet til kjelli77

Bimann43

@bimann43
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Bimann43:Disse profilene har Bimann43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje