Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til pytagorasProfilbildet til joniProfilbildet til OdinProfilbildet til SigvegalProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MizzyProfilbildet til Joey77Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til bamsefarProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til bergenstranse
Profilbildet til SjtProfilbildet til bergen89Profilbildet til AyakachanProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til toro60Profilbildet til BluwProfilbildet til westpar76Profilbildet til SamehadaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til sluggernProfilbildet til På_søkProfilbildet til Lill17Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Tara84

Bimann43

@bimann43
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bimann43:Disse profilene har Bimann43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje