Profilbildet til VigdisProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ExosProfilbildet til Siba44Profilbildet til carmellaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LatexfunProfilbildet til IronheartProfilbildet til sabriinaProfilbildet til swedmanProfilbildet til 2KosProfilbildet til komigje69Profilbildet til Androx0Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til chipProfilbildet til mrroyalProfilbildet til fridafridaProfilbildet til oslokosProfilbildet til kaiasoProfilbildet til JiJiProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til UerfarenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til veilchenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til IntrMannProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Kaatqkk

Allsidig M Sandefj.52

@bimann52bi
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Allsidig M Sandefj.52:Disse profilene har Allsidig M Sandefj.52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje