Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til bakerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LangbeinProfilbildet til simonaProfilbildet til SupermannProfilbildet til vekten75Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Flekka18Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til LokerProfilbildet til BabyWProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LissaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til LathamsProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ExodiaProfilbildet til YouwishProfilbildet til JosepProfilbildet til OlavsenProfilbildet til windel999Profilbildet til AnetteleProfilbildet til røyskatta

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje