Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til simonaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til LatexleahProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til vickycdProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ole322Profilbildet til harepusenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til NjordProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til søker sexProfilbildet til Roger84Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sølProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til fintparProfilbildet til AlexsProfilbildet til apeeassProfilbildet til Kate WProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sola50Profilbildet til XjanneProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til DrYvil

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje