Profilbildet til sweettortureProfilbildet til talkmanProfilbildet til SuzProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ElinesProfilbildet til pia1975Profilbildet til NinnaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til RubberkingProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til HardRockProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MannValdres
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BadboyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til krsflortProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Lill17Profilbildet til EscobarProfilbildet til L_KProfilbildet til runAProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KvinnenProfilbildet til LatexleahProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til faith

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje