Profilbildet til Plu2Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til BecksProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til RosjerProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Rogermads
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Erik1337Profilbildet til solaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til LærerenProfilbildet til xdresserProfilbildet til trond`enProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AvalonProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mr.Sensitive

Allsidig M Sandefj.52

@bimann52bi
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Allsidig M Sandefj.52:Disse profilene har Allsidig M Sandefj.52 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje