Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til jens41Profilbildet til LadysmanProfilbildet til LatexleahProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til vanosm52Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LathamsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Nobby Nobody
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KvastenProfilbildet til par_30Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til NannaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til nelg90Profilbildet til ValeriaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LululuuProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MuscleDom
  • 3 år, 4 måneder siden

    Bipar

    Bipar skrev en oppdatering 3 år, 4 måneder siden

    Søker bijenter og par for sextreff.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje