Profilbildet til petrus1956Profilbildet til badboy1986Profilbildet til joniProfilbildet til sverre89Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til @nn@Profilbildet til ArielProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til RuienProfilbildet til NightdiverProfilbildet til latex66Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BottomProfilbildet til dp72
Profilbildet til apeeassProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NordlandProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til GogT1971Profilbildet til just myselfProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Alexander44Profilbildet til bbck osloProfilbildet til fadedProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Lars80Profilbildet til LululuuProfilbildet til Latex44

Bipar

@bipar45-56
aktiv 3 år siden
Søker bijenter og par for sextreff. Vis
Disse profilene har besøkt Bipar:Disse profilene har Bipar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje