Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NjordProfilbildet til Lez 40Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Tyber30Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KiwienProfilbildet til HommeProfilbildet til GeiriProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Matiine123Profilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til RonnProfilbildet til GiggSProfilbildet til ExosProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til .tvliseProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til eddi1000Profilbildet til OdinProfilbildet til colargolProfilbildet til bait69Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Tobben28

Bipar

@bipar45-56
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Søker bijenter og par for sextreff. Vis
Disse profilene har besøkt Bipar:Disse profilene har Bipar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje