Profilbildet til BrumProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DionysusProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til golfbearProfilbildet til StianProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til MedusaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til 33Profilbildet til Sublime81Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til BBW28Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til Angel84Profilbildet til pytagorasProfilbildet til solaProfilbildet til Lill17Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til nattroseProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ErogenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Xjanne

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje