Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Tobben28Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Merethe21Profilbildet til YouwishProfilbildet til kaiasoProfilbildet til På_søkProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til PlatinumProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til stor pungProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ellenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til KvastenProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til golfbearProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til MehtevasProfilbildet til VictorProfilbildet til MissyMooProfilbildet til SKubrickProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Ariel

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje