Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Fin g30Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Tine cdProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SussProfilbildet til LululuuProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til DorcasProfilbildet til RomeoProfilbildet til Reisende40Profilbildet til jeanettek
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LokerProfilbildet til L_KProfilbildet til knny88Profilbildet til 2KosProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KarinagayProfilbildet til GhroltProfilbildet til MrbigProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til CdrypaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ellen

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje