Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ToyenProfilbildet til EscobarProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til orphansProfilbildet til På_søkProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til apeeassProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til mann oslProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ArielProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til IrenProfilbildet til par3427Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til sisunorProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til jonas93

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje