Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til latex66Profilbildet til ReidarProfilbildet til ZizouProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til talkmanProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til moss73Profilbildet til wille455
Profilbildet til AfroManProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til foresterProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til På_søkProfilbildet til InsomniaProfilbildet til naitsProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til jan50Profilbildet til ShjalomProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til dia***Profilbildet til vårkåtProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Plu2

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje