Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MortenBProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ArielProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ZaxProfilbildet til Just4youProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til OdinProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til TabbeProfilbildet til MariusProfilbildet til lovebbwProfilbildet til RuienProfilbildet til DjeimiProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TheMissProfilbildet til VigdisProfilbildet til GogT1971Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til ZeroProfilbildet til sportfuckProfilbildet til NjordProfilbildet til troendern93Profilbildet til Runo_Drammen

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje