Profilbildet til MelekProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Joey77Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Siba44Profilbildet til par3427Profilbildet til line tvProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til sabriinaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til NeonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Latex44Profilbildet til Xjanne
Profilbildet til Latex44Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AlekProfilbildet til LululuuProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til julieProfilbildet til hawe35Profilbildet til ChivasProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Lill17Profilbildet til Jan46Profilbildet til TheReaderProfilbildet til trond`enProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til pitt76Profilbildet til JoeyKrsand

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje