Profilbildet til solaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til gameroslProfilbildet til Hulder1Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til GeiriProfilbildet til KimmernProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til IngegardProfilbildet til JiJiProfilbildet til MedusaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til MoaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Swededarter
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til runAProfilbildet til monique tvProfilbildet til FinelineProfilbildet til orphansProfilbildet til Lica89Profilbildet til Geirern92Profilbildet til AvalonProfilbildet til veilchenProfilbildet til GoldenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Al Spacey

bipassiv46

@bipassiv46
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt bipassiv46:Disse profilene har bipassiv46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje