Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Lez 40Profilbildet til SuzProfilbildet til staalmannenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til XjanneProfilbildet til angelica96Profilbildet til NeonProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til GhroltProfilbildet til MidasProfilbildet til TordenspydProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til elghode
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til KWGProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BadboyProfilbildet til BergenoProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til kmfantProfilbildet til Just4youProfilbildet til LatexmannProfilbildet til claireProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til RJProfilbildet til staalmannenProfilbildet til hank95Profilbildet til ArielProfilbildet til bunny

Bitten

@bitten
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bitten:Disse profilene har Bitten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje