Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til orro75Profilbildet til nada000Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Reisende40Profilbildet til JosepProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Kate WProfilbildet til NylongummiProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MolliProfilbildet til Bimann43Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MedusaProfilbildet til sverre89Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til petzlProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Skårnes

Bitten

@bitten
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bitten:Disse profilene har Bitten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje