Profilbildet til TheMissProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til AndroidProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til buskerudProfilbildet til DonGrisProfilbildet til urokraakeProfilbildet til swedmanProfilbildet til trannyboyProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til synnyProfilbildet til beitoProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til dia***Profilbildet til SakoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ReidarProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ShineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sjømannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til swedmanProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KjellarProfilbildet til På_søkProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Evens

Bixx71

@bixx71
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Bixx71:Disse profilene har Bixx71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje