Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til binittedal31Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til xantippeProfilbildet til veilchenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SimProfilbildet til BillProfilbildet til moss73Profilbildet til guttenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til GoldenProfilbildet til karlaa
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MusashiProfilbildet til Siba44Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til CharlesProfilbildet til Torill1979Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til NeonProfilbildet til parivestProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Tony21
  • 6 måneder, 2 uker siden

    Bixx71

    Bixx71 ble et registrert medlem 6 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje