Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til xantippeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til LeneaProfilbildet til Latex44Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SnæxProfilbildet til ballderProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til beitoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AmpriProfilbildet til kmfant
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TigerProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mossing34Profilbildet til lovebbwProfilbildet til godsg1Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til StianProfilbildet til læremestervestfold
  • 3 måneder, 3 uker siden

    Bixx71

    Bixx71 ble et registrert medlem 3 måneder, 3 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje