Profilbildet til SussProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til JustinProfilbildet til StianProfilbildet til knny88Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Leto78Profilbildet til Nic94Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til poffenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til OralProfilbildet til RJProfilbildet til dia***Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til wille455Profilbildet til AsveigProfilbildet til ManimalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Erik1337Profilbildet til BergenoProfilbildet til ExosProfilbildet til colargolProfilbildet til Henriettejenta

Bixx71

@bixx71
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Bixx71:Disse profilene har Bixx71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje