Profilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til m52aProfilbildet til BjoernProfilbildet til joniProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til babybooProfilbildet til TheMissProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MrTwoface
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til YongProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til OdinProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Per SProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til TordenspydProfilbildet til solaProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til L_K

Bixx71

@bixx71
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Bixx71:Disse profilene har Bixx71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje