Profilbildet til Tara84Profilbildet til ArconadaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bby123Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til freezinProfilbildet til vickycdProfilbildet til Solros72Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AlexsProfilbildet til bwillyProfilbildet til nord88
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lez 40Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SakoProfilbildet til MikeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til talkmanProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til LeneaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Mr BMW

Bixx71

@bixx71
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Bixx71:Disse profilene har Bixx71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje