Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ingoladProfilbildet til AvalonProfilbildet til TuttaProfilbildet til NataProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BiTrineProfilbildet til kaiasoProfilbildet til BadboyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Mass SageProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Ninna
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til bad666boyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til OdinProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til stian93Profilbildet til chip

Bixx71

@bixx71
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Bixx71:Disse profilene har Bixx71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje