Profilbildet til bergenm30Profilbildet til NeonProfilbildet til CharlesProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MelekProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til GeiriProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MikeProfilbildet til ArousalProfilbildet til XenaProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til JM28Profilbildet til Stine1986Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til golfbearProfilbildet til RogermadsProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til runAProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LilliMyProfilbildet til MedusaProfilbildet til veilchenProfilbildet til MatteStProfilbildet til bakerProfilbildet til hallois

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje