Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til binittedal31Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til golfbearProfilbildet til TommybProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SammiProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MortenBProfilbildet til HazeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Joey77
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Haakon92Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til LokerProfilbildet til jente2011Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Merethe21Profilbildet til apeeassProfilbildet til losamantesProfilbildet til SussProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Bullseye

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje