Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til DorransProfilbildet til SammiProfilbildet til just myselfProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til NjordProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MartinosloProfilbildet til TorolavProfilbildet til Oslo27Profilbildet til harepusenProfilbildet til sola50Profilbildet til Mr.XProfilbildet til oslokosProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Angel84
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til nina1992Profilbildet til latexthingProfilbildet til apeeassProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til sanjaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Drul

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje