Profilbildet til par3427Profilbildet til andy1988Profilbildet til jens41Profilbildet til AvalonProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Ramp78Profilbildet til parivestProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til davidandreProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til søker sex
Profilbildet til LokerProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til dp72Profilbildet til toro60Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til tinaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til norseman9Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til DorcasProfilbildet til uzi69Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til pleasure4u2n8

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje