Profilbildet til Lica89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til shivaProfilbildet til pia1975Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til C.lop14Profilbildet til sisunorProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Crazy92Profilbildet til silverProfilbildet til ChrisCProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til h_frodeProfilbildet til AlesioProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til shinY_Profilbildet til maritaProfilbildet til Lica89Profilbildet til veilchenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til LamatryneProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ingwardo82

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje