Profilbildet til StrazoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til runAProfilbildet til Nic94Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til LeneaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til mrroyalProfilbildet til fadedProfilbildet til sweden boyProfilbildet til akane21Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til trond`enProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Mindy000
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SportoguyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til SjtProfilbildet til Joey77Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Kalle2Profilbildet til **WanjaProfilbildet til MikeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til harepusenProfilbildet til Man30303

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje