Profilbildet til Sublime81Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til ole322Profilbildet til Telemann88Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til BottomProfilbildet til jannis25Profilbildet til Trh1980Profilbildet til trisvikProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Siba44Profilbildet til røyskattaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til ErogenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til synnyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til krsflortProfilbildet til eddi1000Profilbildet til jarlemannProfilbildet til GiggSProfilbildet til runAProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til freaky2Profilbildet til bergenm30Profilbildet til JoeyKrsand

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje