Profilbildet til sisunorProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til trisvikProfilbildet til AinaCdProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til orro75Profilbildet til Erik1337Profilbildet til PussiProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til runAProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Jan46Profilbildet til RJProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til jannis25Profilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til ole322Profilbildet til @nn@Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MatteStProfilbildet til GhroltProfilbildet til KongenProfilbildet til urokraakeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Latex44Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til jens41Profilbildet til Bergeno

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje