Profilbildet til SupermannProfilbildet til bunnyProfilbildet til TabbeProfilbildet til nada000Profilbildet til MissProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ToremannProfilbildet til freaky2Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Tine cdProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Roger84Profilbildet til Davinci
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ZaxProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til mrtoreProfilbildet til pitt76Profilbildet til Sonny55Profilbildet til HexaProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til angelica96Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Helene89Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til love one anotherProfilbildet til beito

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje