Profilbildet til binittedal31Profilbildet til MatteStProfilbildet til BadboyProfilbildet til knny88Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MikeProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Bimann43Profilbildet til zethProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til knutbrgProfilbildet til .LisetvProfilbildet til krsflort
Profilbildet til halloisProfilbildet til TommybProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Skeva91Profilbildet til MrbigProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til TorolavProfilbildet til AzathothProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til geddimannProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til MoaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Nylongummi

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje