Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Oslo27Profilbildet til JiJiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til xdresserProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til sisunorProfilbildet til KennethR88Profilbildet til GiggSProfilbildet til par_30Profilbildet til MusashiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til xtrProfilbildet til Zizou
Profilbildet til colargolProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Andersen89Profilbildet til NettstedetProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ToyenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ak00nProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til BjoernProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til HexaProfilbildet til Sylvester

Bjorn92

@bjorn92
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Bjorn92:Disse profilene har Bjorn92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje