Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KaisaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til trisvikProfilbildet til GeiriProfilbildet til MissProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AmpriProfilbildet til ShineProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MatteStProfilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til Lica89Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Solros72Profilbildet til sjømannProfilbildet til ballderProfilbildet til johnrunProfilbildet til AzathothProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til JavhaxProfilbildet til bad666boyProfilbildet til BecksProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Niko9Profilbildet til colargolProfilbildet til Reisende40

Midas

@bjornb
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Midas:Disse profilene har Midas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje