Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til MizzyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til IngunnProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til SussProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til carogirlProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til BjoernProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Alesio
Profilbildet til TorolavProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til sluggernProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til naitsProfilbildet til dp72Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TengilProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til 2KosProfilbildet til Chrisoslo

Midas

@bjornb
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Midas:Disse profilene har Midas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje