Profilbildet til troendern93Profilbildet til TengilProfilbildet til snirlenProfilbildet til bunnyProfilbildet til knny88Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ArconadaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til swedmanProfilbildet til .Lisetv
Profilbildet til XjanneProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til latino123Profilbildet til skurk3Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trisvikProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SvetikProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ninatvProfilbildet til sluggernProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Kate WProfilbildet til Oslo60+

Midas

@bjornb
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Midas:Disse profilene har Midas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje