Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til skurk3Profilbildet til ToyenProfilbildet til johnrunProfilbildet til andy1988Profilbildet til XjanneProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til XL KukkProfilbildet til LululuuProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til swedmanProfilbildet til jarlemannProfilbildet til supertedd
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til burndocProfilbildet til XenaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til naitsProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MatteStProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SakoProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til mark04Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Reina21Profilbildet til nordicsound

Midas

@bjornb
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Midas:Disse profilene har Midas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje