Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til BluwProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Joachim*Profilbildet til vickycdProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til sola50Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til toro60Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til mindwtoProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KristiansenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bamsefarProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til kinky667Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MissBlackrose

Bjornch

@bjornch
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjornch:Disse profilene har Bjornch besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje