Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til LululuuProfilbildet til LathamsProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til smoker;)Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Osl38Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til mark04Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til shaftyProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til MatteStProfilbildet til wille455Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til jannis25Profilbildet til dogbayProfilbildet til LokerProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til LatexmannProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til SimProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til DorcasProfilbildet til tronderpar91

Bjornch

@bjornch
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjornch:Disse profilene har Bjornch besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje