Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til freaky2Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MM77Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til JiJiProfilbildet til naitsProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til xtrProfilbildet til NjordProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Par på camProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til brollProfilbildet til nattroseProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HardRockProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Isabella10Profilbildet til HommeProfilbildet til RantazticProfilbildet til Anne72Profilbildet til Sneaky29

Bjornch

@bjornch
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjornch:Disse profilene har Bjornch besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje