Profilbildet til jenandProfilbildet til MidasProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ak00nProfilbildet til ChivasProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til nada000Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til AskimMannProfilbildet til GoldenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til buskerud
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til vickycdProfilbildet til Reina21Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Natasha93Profilbildet til IngunnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til EspenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Lica89Profilbildet til RantazticProfilbildet til BergenoProfilbildet til frekkis71Profilbildet til forester

Bjornch

@bjornch
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bjornch:Disse profilene har Bjornch besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje