Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Tony21Profilbildet til CharlesProfilbildet til BBW28Profilbildet til SpindelProfilbildet til wille455Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AjscreamProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til knny88Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til xdresserProfilbildet til shinY_
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TabbeProfilbildet til synnyProfilbildet til mann oslProfilbildet til AfroManProfilbildet til vickycdProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Solros72Profilbildet til MizzyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ExodiaProfilbildet til solaProfilbildet til AvalonProfilbildet til CulprateProfilbildet til Bottom

ok

@blackcock
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ok:Disse profilene har ok besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje