Profilbildet til C.lop14Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NataProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til RJProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ElyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MehtevasProfilbildet til coolchic101Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til dogbayProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MartinosloProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LeneaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til DorransProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til mann oslProfilbildet til OsloG21Profilbildet til brollProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

ok

@blackcock
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ok:Disse profilene har ok besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje