Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Leto78Profilbildet til love one anotherProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til SadominatorProfilbildet til staalmannenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til uzi69Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til UerfarenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til sexy panda
Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Trappani89Profilbildet til 33Profilbildet til RogermadsProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Skeva91Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Nic94Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LenemorProfilbildet til Cd28Profilbildet til MedusaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til pompel

blaithin

@blaithin
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt blaithin:Disse profilene har blaithin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje