Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til NettstedetProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Helene89Profilbildet til nord88Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til englevingerProfilbildet til BottomProfilbildet til SoffiProfilbildet til lalaparProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Softfeet
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til AndroidProfilbildet til C.lop14Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til kajabiProfilbildet til Latex44Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Slave g23Profilbildet til carmellaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Rasputin72

blaithin

@blaithin
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt blaithin:Disse profilene har blaithin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje