Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til beitoProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til HexaProfilbildet til jan50Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til trond`enProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Klar 79Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til xantippe
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til HebroProfilbildet til InnlandetProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til LokerProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til AfroManProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Trappani89Profilbildet til MissProfilbildet til 22 swe Oslo

blaithin

@blaithin
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt blaithin:Disse profilene har blaithin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje