Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til freaky2Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til CulprateProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Hulder1Profilbildet til ExodiaProfilbildet til BrumProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Reina21Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til carmellaProfilbildet til Silje
Profilbildet til KongenProfilbildet til Nic94Profilbildet til superteddProfilbildet til Kas=)Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MrVoldProfilbildet til nafaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til temptationProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Søt.gutt:)

blaithin

@blaithin
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt blaithin:Disse profilene har blaithin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje