Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ZaxProfilbildet til BittenProfilbildet til SimProfilbildet til mizzyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til LenemorProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til stuve92Profilbildet til simonaProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til par_30Profilbildet til Grom87Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til GoldenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mossing34Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til synnyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Klar 79Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Isabella10Profilbildet til **WanjaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til jeanettek

blaithin

@blaithin
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt blaithin:Disse profilene har blaithin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje